Studeer je in Amsterdam of ben je van plan komend jaar in Amsterdam te gaan studeren? Dan ben je van harte welkom om een keer op onze studentenvereniging te komen kijken of het iets voor jou is. Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. is een christelijke studentenvereniging op reformatorische grondslag, een vereniging waar christelijke studenten in Amsterdam samen kunnen komen. De vereniging is een plek om je samen met mede-studenten te ontwikkelen en vormen door onder andere Bijbelkringen, studiekringen en lezingen. Daarnaast is het ook een plek waar hechte vriendschappen worden gesloten en waar veel gezelligheid heerst. Zo worden er weekenden georganiseerd, zijn er borrels en is er een buitenlandse reis. Kortom, van alles te beleven. Amstelo is zeker een waardevolle toevoeging aan je studententijd!

Als je van plan bent om lid te worden of nog wat meer zou willen weten van de vereniging: je bent van harte welkom! Er is de mogelijkheid om een avond te komen kijken, wat gekoppeld kan worden aan een meeloopdag bij een studie die je interessant lijkt.

Als je meer informatie zou willen hebben of hulp bij het zoeken naar een kamer, mail gerust naar introcieamstelodamense@gmail.com!

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet vanuit de introductiecommissie,
Berthine, Mirjam en Jeroen
introcieamstelodamense@gmail.com