Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E.

Hoofdstedelijk dispuut der C.S.F.R.

Na-introductie

introductieweek csfr amsterdam amstelodamense

Ben jij net begonnen aan een studie in Amsterdam en ben je nieuwsgierig of een studentenvereniging iets voor jou is? Eind september is er een na-introductie waarin je vrijblijvend kan komen kijken of Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. bij je past. Je hebt drie avonden lang de mogelijkheid om de sfeer te proeven, mensen te leren kennen en te zien wat het inhoudt om lid te zijn van deze prachtige studentenvereniging. Amstelo is een kleine, open vereniging zodat je tijdens de na-introductie al een groot deel van de leden leert kennen. Deze activiteiten geven een goed beeld van de vereniging; zo is er een studiekring met borrel en een lezing rondom het jaarthema.

Het thema voor de introductie dit jaar is ‘I Amstelo’. Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. is een vereniging waarop je de ruimte en gelegenheid krijgt om je te ontwikkelen en vormen. Amstelo zal een deel van je leven worden, een plek om hechte vriendschappen te sluiten en een plek om jezelf te ontwikkelen op allerlei gebieden. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat het thema nog meer inhoudt? Je bent van harte welkom tijdens de na-introductie!

De na-introductie is 20, 21 en 27 september. Geen zorgen als je nog niet in Amsterdam woont, je kunt tijdens de na-introductie in Amsterdam blijven slapen. Je kunt je aanmelden voor de na-introductie via dit formulier, je ontvangt mail als je aanmelding goed is aangekomen. Als je nog verdere vragen hebt of meer informatie wilt, mail gerust!

Hopelijk tot ziens tijdens de na-introductie!

Met vriendelijke groet vanuit de introductiecommissie,
Berthine, Mirjam en Jeroen
introcieamstelodamense@gmail.com

Als lid van de Amsterdamse Kamer van Verenigingen is Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. mede ondertekenaar van de gedragscode promotie- en introductieperiode van de studentengezelligheidsverenigingen te Amsterdam.

Voornaam*

Achternaam*

Geslacht*
Man Vrouw

Geboortedatum*

Adres*

Postcode en plaats*

Mobiel nummer*

E-mail*

Welke studie ga je doen/doe je nu?*

Ben je er alle drie de avonden?
JaNee

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar een kamer?
Ja Nee

Eventuele allergieën

Overige opmerkingen