Ha (aankomende) student!

De introweek van Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. is een hele mooie kans om kennis te maken met ons dispuut en de stad. Tijdens deze week leer je niet alleen de mooiste en interessante plekjes van Amsterdam kennen, maar ook een groot deel van de leden van onze vereniging. Ben je van plan lid te worden van Am.St.E.L.O.D.A.M.E.N.S.E.? Dan is de introweek de ideale gelegenheid om ook  de andere nieuwe leden vast goed te leren kennen.

Wanneer?
De introweek vindt altijd plaats in de laatste week voordat de colleges weer beginnen. Zodra de data voor de introweek 2019 bekend zijn, kun je ze hier vinden.

Ontgroeningen?
Tijdens de introweek zul je kennismaken met onze dispuutshuizen door middel van korte ontgroeningen. We willen hierover niet al te veel verklappen, maar we kunnen je verzekeren dat je elke dag goed eet, goed slaapt en gewoon mag douchen wanneer je wilt. Ook zijn de ontgroeningsmomenten duidelijk afgebakend, zodat je buiten die tijden om niets de vrezen hebt.

Wil je voor die tijd al kennismaken met het dispuut? Dat kan! Kijk onder het kopje ‘meelopen‘ of mail naar: publiciteit@csframsterdam.nl