Ha (aankomende) student!

Heeft u zich al ingeschreven als student in de prachtigste stad van Nederland? Bent u nu al verliefd op de grachten, de vele cafeetjes en pittoreske winkeltjes, de sfeer en al het andere moois wat Amsterdam te bieden heeft? Wij, Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E., zijn de belichaming van dit Amsterdam en u kunt daar komend jaar ook bij horen!

De introweek van Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. is een hele mooie kans om kennis te maken met ons dispuut en de stad. Tijdens deze week leer je niet alleen de mooiste en interessante plekjes van Amsterdam kennen, maar ook een groot deel van de leden van onze vereniging. Ben je van plan lid te worden van Am.St.E.L.O.D.A.M.E.N.S.E.? Dan is de introweek de ideale gelegenheid om ook  de andere nieuwe leden vast goed te leren kennen.

Wanneer?
De introweek vindt altijd plaats in de laatste week voordat de colleges weer beginnen. Op dinsdagmiddag 27 augustus trappen wij af met een BBQ en vrijdagavond 30 augustus sluit de introweek met een fantastische eindborrel. Tijdens de introweek worden slaapplekken voor u geregeld indien u nog geen kamer heeft.

Meld je nu aan voor de introweek via deze pagina.

U kan altijd meelopen met iemand van het dispuut. Daarvoor kan u een mailtje sturen naar de publiciteitscommissie (publiciteit@csframsterdam.nl) of uzelf aanmelden onder het kopje ‘meelopen’.

Ontgroeningen?
Tijdens de introweek zul je kennismaken met onze dispuutshuizen door middel van korte ontgroeningen. We willen hierover niet al te veel verklappen, maar we kunnen je verzekeren dat je elke dag goed eet, goed slaapt en gewoon mag douchen wanneer je wilt.* Ook zijn de ontgroeningsmomenten duidelijk afgebakend, zodat je buiten die tijden om niets te vrezen hebt.

Verdere bijzonderheden?

Tijdens de introweek zullen we Amsterdam vooral per fiets verkennen. Zorg dus dat je een fiets mee hebt met een fatsoenlijk hangslot.

 

* Je kunt dit precies nalezen in de gedragscode van de AKvV die we als Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. hebben ondertekend.