De inschrijvingen voor de introweek zijn gesloten! Kom naar onze na-introductie!

Ha (aankomende) student!

De introweek van Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. is een hele mooie kans om kennis te maken met ons dispuut en de stad. Tijdens deze week leer je niet alleen de mooiste en interessante plekjes van Amsterdam kennen, maar ook een groot deel van de leden van onze vereniging. Ben je van plan lid te worden van Am.St.E.L.O.D.A.M.E.N.S.E.? Dan is de introweek de ideale gelegenheid om ook  de andere nieuwe leden vast goed te leren kennen. Verdere praktische informatie vind je hieronder.

Wanneer?
De introweek zal op dinsdagavond 28 augustus van start gaan met een barbecue. Op vrijdagavond 31 augustus sluiten we af met een hele toffe eindborrel.

Hoeveel kost het?
Voor deelname aan de hele introweek betaal je €15. Hiervoor krijg je eten, drinken en een slaapplek aangeboden.

Ontgroeningen?
Tijdens de introweek zul je kennismaken met onze dispuutshuizen door middel van ontgroeningen. We willen hierover niet al te veel verklappen, maar we kunnen je verzekeren dat je elke dag goed eet, goed slaapt en gewoon mag douchen wanneer je wilt. Ook zijn de ontgroeningsmomenten duidelijk afgebakend, zodat je buiten die tijden om niets de vrezen hebt.

Verdere bijzonderheden?
Tijdens de introweek zullen we Amsterdam vooral per fiets verkennen. Zorg dus dat je een fiets mee hebt met een fatsoenlijk hangslot.

Voor verdere vragen mag je mailen naar: introductie@csframsterdam.nl
Opgeven kan via onderstaand formulier

Introductiecommissie Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E.

Renate Nagel
Dirk van Braak
Anda de Witte

introductie@csframsterdam.nl