Welkom (aankomend) student,

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E, het dispuut van de CSFR in Amsterdam! Studeer je al in Amsterdam, of ben je van plan om komend jaar in Amsterdam te gaan studeren? Dan is onze vereniging echt iets voor jou. Op de website kun je meer lezen over onze identiteit en over de activiteiten die bij ons plaatsvinden. Of Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. echt bij je past, kun je natuurlijk pas weten wanneer je een keertje kennis hebt gemaakt.

Na de zomer vind onze jaarlijkse introweek plaats. Van 31 augustus tot 3 september ontdekken we met elkaar wat voor moois Amsterdam ons te bieden heeft. Houd deze data dus vrij in je agenda! 
Geef je op voor de introweek door hier te klikken.

Alle kennismakings en introductie activiteiten voldoen aan de gedragscode van de Amsterdamse Kamer van Verenigingen. Deze gedragscode is hier te downloaden: Gedragscode AKvV 2020

Heb je vragen met betrekking tot de activiteiten of zou je wat meer informatie willen? DM ons op Instagram of mail naar: introductie@csframsterdam.nl

Hopelijk tot snel!

Emma van Dam

Auke Kieviet

Annelein van As

(Introductiecommissie Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E.)

We zien je graag terug bij een van onze activiteiten.

Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. heeft ongeveer vijfenveertig leden die aan de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam of de Vrije Universiteit studeren. Dat betekent dat er veel verschillende studies vertegenwoordigd zijn op het dispuut. Daarmee kunnen we jou helpen!
Misschien weet je nog niet helemaal wat je wilt studeren, of wil je weten wat een bepaalde studie inhoudt. Wij kunnen je in contact brengen met mensen van de studie waar je meer over wilt weten. Het is ook leuk om een dagje mee te lopen, zodat je de studie beter leert kennen en de sfeer kunt ervaren!

Het is natuurlijk het leukst als je op een woensdag komt meelopen, zodat je ’s avonds mee kunt naar een activiteit van de C.S.F.R. Amsterdam. Je mag altijd in een van de dispuutshuizen blijven slapen. Luchtbed en slaapzak liggen voor je klaar! Mocht je niet willen meelopen, maar wel een avondje willen komen kijken, dan kan dat natuurlijk ook.

Meld je aan of mail voor vragen naar : publiciteit@csframsterdam.nl

Wil je alleen een activiteit bezoeken en niet meelopen? Dat kan ook meld je dan aan door middel van het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.