Ben je van plan aankomend jaar te gaan studeren, ben je pas in Amsterdam komen wonen of heb je gewoon zin in een nieuwe uitdaging? Dan is onze studentenvereniging echt iets voor jou. Op de website kun je meer lezen over onze identiteit en over de activiteiten die bij ons plaatsvinden. Of Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. echt bij je past, kun je natuurlijk pas weten wanneer je een keer langs geweest bent. 

Er zijn verschillende manieren waarop je kennis kunt maken met de vereniging. Ben je geintresseerd in een bepaalde studie en wil je graag een keer meelopen? Of wil je een keer een activiteit met de vereniging meedoen? Of gewoon allebei? Geef je dan op via één van de onderstaande formulieren.

Er zijn ook twee open avonden, deze zijn voor studenten die een kijkje willen nemen en misschien ookal andere potentiele leden willen ontmoeten. Deze zijn op woensdag 17 juni en donderdag 25 juni. Voor deze dagen komt later een aanmeldingsformulier online.

In de laatste week voor de start van het nieuwe studiejaar is de introductie week, de data van deze week staan nog niet vast. Ook is er een na-introductie in de eerste weken van de studiejaar.

Alle kennismakings en introductie activiteiten voldoen aan de gedragscode van de Amsterdamse Kamer van Verenigingen. Deze gedragscode is hier te downloaden: Gedragscode AKvV 2020

Het je vragen of andere verzoeken, dan kan je bij de abactis terecht. Via het email adres: abactis@csframsterdam.nl  

We zien je graag terug bij een van onze activiteiten.

Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. heeft ongeveer vijfenveertig leden die aan de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam of de Vrije Universiteit studeren. Dat betekent dat er veel verschillende studies vertegenwoordigd zijn op het dispuut. Daarmee kunnen we jou helpen!
Misschien weet je nog niet helemaal wat je wilt studeren, of wil je weten wat een bepaalde studie inhoudt. Wij kunnen je in contact brengen met mensen van de studie waar je meer over wilt weten. Het is ook leuk om een dagje mee te lopen, zodat je de studie beter leert kennen en de sfeer kunt ervaren!

Het is natuurlijk het leukst als je op een woensdag komt meelopen, zodat je ’s avonds mee kunt naar een activiteit van de C.S.F.R. Amsterdam. Je mag altijd in een van de dispuutshuizen blijven slapen. Luchtbed en slaapzak liggen voor je klaar! Mocht je niet willen meelopen, maar wel een avondje willen komen kijken, dan kan dat natuurlijk ook.

Meld je aan of mail voor vragen naar : publiciteit@csframsterdam.nl

Wil je alleen een activiteit bezoeken en niet meelopen? Dat kan ook meld je dan aan door middel van het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.