Ha (aankomende) student!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E, het dispuut van de CSFR in Amsterdam! Studeer je al in Amsterdam, of ben je van plan om komend jaar in Amsterdam te gaan studeren? Dan is onze vereniging echt iets voor jou. Op de website kun je meer lezen over onze identiteit en over de activiteiten die bij ons plaatsvinden. Of Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. echt bij je past, kun je natuurlijk pas weten wanneer je een keertje kennis hebt gemaakt.

We leven nu natuurlijk in een bijzondere tijd, dus een keertje langskomen op een activiteit zit er helaas niet in. Maar desondanks gaat het verenigingsleven gewoon door, online! De komende tijd zullen er verschillende open avonden zijn. Deze zijn voor studenten die een kijkje willen nemen op de vereniging en kennis willen maken met de andere (potentiële) leden.

Op woensdag 27 mei zal er een thema-avond gehouden worden. Tjerk de Reus zal deze avond onze lector zijn. Hij is literatuurcriticus en journalist, het belooft een interessante avond te worden. Je kunt je voor deze avond aanmelden via deze link.

Op woensdag 3 juni kunnen jullie meekijken bij een studiekring. Als dit je leuk lijkt, kun je je via deze link daarvoor opgeven.

Ook op 24 juni zal er een online spelavond plaatsvinden waar je bij aan kunt sluiten. Geef je hiervoor op via een DM op Instagram.

In de laatste week voor de start van het nieuwe studiejaar is de introductie week, dit is van 25 – 28 augustus. Via deze link kun je je daarvoor opgeven. Ook is er een na-introductie in de eerste weken van het studiejaar.

Alle kennismakings en introductie activiteiten voldoen aan de gedragscode van de Amsterdamse Kamer van Verenigingen. Deze gedragscode is hier te downloaden: Gedragscode AKvV 2020

Heb je vragen met betrekking tot de activiteiten of zou je wat meer informatie willen? DM ons op Instagram of mail naar: introductie@csframsterdam.nl

Hopelijk tot snel!

Inge van Ast

Rinske van Braak

Emma van Dam

(Introductiecommissie Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E.)

We zien je graag terug bij een van onze activiteiten.

Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. heeft ongeveer vijfenveertig leden die aan de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam of de Vrije Universiteit studeren. Dat betekent dat er veel verschillende studies vertegenwoordigd zijn op het dispuut. Daarmee kunnen we jou helpen!
Misschien weet je nog niet helemaal wat je wilt studeren, of wil je weten wat een bepaalde studie inhoudt. Wij kunnen je in contact brengen met mensen van de studie waar je meer over wilt weten. Het is ook leuk om een dagje mee te lopen, zodat je de studie beter leert kennen en de sfeer kunt ervaren!

Het is natuurlijk het leukst als je op een woensdag komt meelopen, zodat je ’s avonds mee kunt naar een activiteit van de C.S.F.R. Amsterdam. Je mag altijd in een van de dispuutshuizen blijven slapen. Luchtbed en slaapzak liggen voor je klaar! Mocht je niet willen meelopen, maar wel een avondje willen komen kijken, dan kan dat natuurlijk ook.

Meld je aan of mail voor vragen naar : publiciteit@csframsterdam.nl

Wil je alleen een activiteit bezoeken en niet meelopen? Dat kan ook meld je dan aan door middel van het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.