Welkom (aankomend) student,

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E, het dispuut van de CSFR in Amsterdam! Studeer je al in Amsterdam, of ben je van plan om komend jaar in Amsterdam te gaan studeren? Dan is onze vereniging echt iets voor jou. Op de website kun je meer lezen over onze identiteit en over de activiteiten die bij ons plaatsvinden. Of Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. echt bij je past, kun je natuurlijk pas weten wanneer je een keertje kennis hebt gemaakt.

We leven nu natuurlijk in een bijzondere tijd, dus een keertje langskomen op een activiteit zit er helaas nog niet in. Maar desondanks gaat het verenigingsleven gewoon door, online! De komende tijd zullen er verschillende open avonden zijn. Deze zijn voor studenten die een kijkje willen nemen op de vereniging en kennis willen maken met de andere (potentiële) leden.

We hopen elkaar, als vereniging, en jou, als geïnteresseerde student, snel weer in het echt te ontmoeten, dus houd vooral deze site en onze Instagram pagina in de gaten voor de ontwikkeling daar over. Geef je dus op voor één van de onderstaande activiteiten.

Woensdag 2 juni: Studie kring

Één van de activiteiten bij C.S.F.R. is de studiekring. Deze kringen gaan over verschillende onderwerpen, uiteenlopend van kunst of cultuur tot de boeken van Dietrich Bonhoeffer. De eerstejaars leden, vormen met elkaar een kring, waarbij ze de vereniging en elkaar beter leren kennen.

Woensdag 9 juni: Thema activiteit

Bij een thema activiteit luistert de hele vereniging gezamenlijk naar een lezing, om deze vervolgens na te bespreken tijdens een borrel. Ook hier wordt online vorm aan gegeven. De lezing wordt gehouden door een lector, die na afloop kan rekenen op kritische vragen uit het publiek.

Wil je vrijblijvend een keer komen kijken? Stuur dan een mailtje naar introductie@csframsterdam.nl

Na de zomer vind onze jaarlijkse introweek plaats. Van 31 augustus tot 3 september ontdekken we met elkaar wat voor moois Amsterdam ons te bieden heeft. Houd deze data dus vrij in je agenda!

Alle kennismakings en introductie activiteiten voldoen aan de gedragscode van de Amsterdamse Kamer van Verenigingen. Deze gedragscode is hier te downloaden: Gedragscode AKvV 2020

Heb je vragen met betrekking tot de activiteiten of zou je wat meer informatie willen? DM ons op Instagram of mail naar: introductie@csframsterdam.nl

Hopelijk tot snel!

Emma van Dam

Auke Kieviet

Annelein van As

(Introductiecommissie Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E.)

We zien je graag terug bij een van onze activiteiten.

Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. heeft ongeveer vijfenveertig leden die aan de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam of de Vrije Universiteit studeren. Dat betekent dat er veel verschillende studies vertegenwoordigd zijn op het dispuut. Daarmee kunnen we jou helpen!
Misschien weet je nog niet helemaal wat je wilt studeren, of wil je weten wat een bepaalde studie inhoudt. Wij kunnen je in contact brengen met mensen van de studie waar je meer over wilt weten. Het is ook leuk om een dagje mee te lopen, zodat je de studie beter leert kennen en de sfeer kunt ervaren!

Het is natuurlijk het leukst als je op een woensdag komt meelopen, zodat je ’s avonds mee kunt naar een activiteit van de C.S.F.R. Amsterdam. Je mag altijd in een van de dispuutshuizen blijven slapen. Luchtbed en slaapzak liggen voor je klaar! Mocht je niet willen meelopen, maar wel een avondje willen komen kijken, dan kan dat natuurlijk ook.

Meld je aan of mail voor vragen naar : publiciteit@csframsterdam.nl

Wil je alleen een activiteit bezoeken en niet meelopen? Dat kan ook meld je dan aan door middel van het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.