Welkom (aankomend) student, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in  Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. het dispuut van de CSFR in Amsterdam! Studeer je al in Amsterdam, of ben je van plan om komend jaar in Amsterdam te gaan studeren? Dan is onze vereniging echt iets voor jou. Op de website kun je meer lezen over onze identiteit en over de activiteiten die bij ons plaatsvinden. Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. echt bij je past, kun je natuurlijk pas weten wanneer je een keertje kennis hebt gemaakt.

Van 30 augustus tot en met 2 september is onze introductie week, in deze week kun je verder kennis maken met onze vereniging en krijg je een goed idee wat een studentenvereniging inhoudt.
Het belooft een geweldige week te worden dus geef je vooral op door de onderstaande enquete in te vullen! 
Voor verdere vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar:
introductie@csframsterdam.nl

Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. heeft ongeveer vijftig leden die aan de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam of de Vrije Universiteit studeren. Dat betekent dat er veel verschillende studies vertegenwoordigd zijn op het dispuut. Daarmee kunnen we jou helpen!
Misschien weet je nog niet helemaal wat je wilt studeren, of wil je weten wat een bepaalde studie inhoudt. Wij kunnen je in contact brengen met mensen van de studie waar je meer over wilt weten. Het is ook leuk om een dagje mee te lopen, zodat je de studie beter leert kennen en de sfeer kunt ervaren!

Het is natuurlijk het leukst als je op een woensdag komt meelopen, zodat je ’s avonds mee kunt naar een activiteit van de C.S.F.R. Amsterdam. Je mag altijd in een van de dispuutshuizen blijven slapen. Luchtbed en slaapzak liggen voor je klaar! Mocht je niet willen meelopen, maar wel een avondje willen komen kijken, dan kan dat natuurlijk ook.

Meld je aan of mail voor vragen naar : publiciteit@csframsterdam.nl