Welkom (aankomend) student, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in  Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. het dispuut van de CSFR in Amsterdam! Studeer je al in Amsterdam, of ben je van plan om komend jaar in Amsterdam te gaan studeren? Dan is onze vereniging echt iets voor jou. Op de website kun je meer lezen over onze identiteit en over de activiteiten die bij ons plaatsvinden. Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. echt bij je past, kun je natuurlijk pas weten wanneer je een keertje kennis hebt gemaakt.

De komende periode organiseren wij 3 open avonden voor potentiële nieuwe leden. Een uitgelezen kans om de sfeer op de vereniging te proeven!

Op 18 mei organiseren wij een open avond met een studiekring met de huidige eerstejaars. Aanmelden voor deze avond? Mail dan naar introductie@csframsterdam.nl   

Op 25 mei organiseren wij een open avond met een Thema Bijbelkring, op deze avond komt een lector een lezing houden over een bepaald onderwerp.  Aanmelden voor deze avond? Mail dan naar introductie@csframsterdam.nl    

Op 1 juni is er een Thema-activiteit, op deze avond wordt nagedacht over een onderwerp en zal er een lector komen om over een bepaald onderwerp te spreken. Aanmelden voor deze avond? Mail dan naar introductie@csframsterdam.nl   

 Als je een goede impressie van onze vereniging wil hebben, dan moet je zeker even langskomen.

Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. heeft ongeveer vijftig leden die aan de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam of de Vrije Universiteit studeren. Dat betekent dat er veel verschillende studies vertegenwoordigd zijn op het dispuut. Daarmee kunnen we jou helpen!
Misschien weet je nog niet helemaal wat je wilt studeren, of wil je weten wat een bepaalde studie inhoudt. Wij kunnen je in contact brengen met mensen van de studie waar je meer over wilt weten. Het is ook leuk om een dagje mee te lopen, zodat je de studie beter leert kennen en de sfeer kunt ervaren!

Het is natuurlijk het leukst als je op een woensdag komt meelopen, zodat je ’s avonds mee kunt naar een activiteit van de C.S.F.R. Amsterdam. Je mag altijd in een van de dispuutshuizen blijven slapen. Luchtbed en slaapzak liggen voor je klaar! Mocht je niet willen meelopen, maar wel een avondje willen komen kijken, dan kan dat natuurlijk ook.

Meld je aan of mail voor vragen naar : publiciteit@csframsterdam.nl