Welkom op deze pagina die gaat over de na-intro, leuk dat je geïnteresseerd bent! De na-intro is voornamelijk bedoeld voor studenten die niet bij onze introweek aanwezig waren, maar toch graag kennis zouden maken met ons dispuut. Als je de introweek wel hebt meegelopen ben je natuurlijk ook van harte welkom! De na-intro bestaat uit een drietal avonden met elk hun eigen invulling. Mocht je (nog) geen inwoner van Amsterdam zijn, dan bieden we je ook de mogelijkheid om na de activiteiten bij een van onze leden te kunnen overnachten.

Woensdag 11 september: Eerstejaars Studiekring (EJSK)

Binnenkort vangen de Eerstejaarsstudiekringen aan, waar ook jij voor uitgenodigd bent! Deze kring, kortweg EJSK, is er voor alle nieuwe leden van Amstelo. Hier krijg je de kans om je mening uit te spreken over zaken die bol staan van studiekarakter, zonder dat er ouderejaars over je schouder gluren. EJSK is daarmee een spel dat jou voorbereidt op een groter, ernstiger spel. Naast het lezen van artikelen en bespreken van vragen, is er ook ruimte voor ontspanning, groepsbinding en het samen delen van maaltijden.

Tijdens de eerste EJSK-avond staan vooral de kennismaking met de eerstejaars en het dispuut centraal. Je zult ingewijd worden in de geschiedenis van ons roemrijk dispuut, en daarnaast staat jou een ontspannen, gezellige avond te wachten! Over de precieze invulling zal hier niet uitgeweid worden, dan zou van het verrassingselement immers niets meer overblijven. Tot snel!

Donderdag 12 september: Borrel

Op deze avond is er een borrel. Er is dan tijd voor gezelligheid en goede gesprekken onder het genot van een drankje.

Woensdag 18 september: Thema Activiteit

Samen met andere christelijke studenten nadenken over religieuze, maatschappelijke en wetenschappelijke thema’s? Dat doen we bij CSFR Amsterdam tijdens zeven thema-avonden per jaar. Wil je erachter komen waarom we dit eigenlijk doen en welke onderwerpen aan bod komen? Kom dan naar deze eerste thema-avond. Voorafgaand aan de lezing genieten we met zijn allen van een heerlijke maaltijd.

Donderdag 19 september: F.I.T.

De F.I.T., voluit de Fenomenale Integratie Test, is een ontgroening voor alle nieuwe leden. Deze ontgroening is een verplichte avond als je lid wilt worden.

Aanmeldformulier