Amstelo is lid van IFES, een internationale christelijke studentenkoepel. De visie van IFES is om studenten tot bloei te laten komen in gemeenschap, gevormd door het Evangelie, zodat zij impact hebben op de campus, in de kerk en in de maatschappij, tot eer van God. Neem een kijkje op de website om hier meer over te lezen en zien: www.ifes.nl

In elke studentenstad heeft IFES een studentenwerker (in Amsterdam ben ik dat, Daniël Verbeeke). Studentenwerkers zijn verbonden met de lokale christelijke studentenverenigingen. Daar lopen ze op met de leden: ze zijn aanwezig in de vereniging, coachen het bestuur, trainen de bijbelkringleiders en gaan met studenten in gesprek of bieden een luisterend oor over allerlei levensthema’s.

Je ontmoet mij dus bijvoorbeeld op verenigingsavonden, bij een training, tijdens de borrel of tijdens een van onze projecten in jouw stad. Ook is er volop ruimte om met mij door te praten. Laat het me weten! Dat kan heel makkelijk door mij een appje of mailtje te sturen, óf door meteen een afspraak in te plannen. Ik zie je graag! 

Warme groet,

Daniël Verbeeke
Emailadres: daniel.verbeeke@ifes.nl