Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden. Om te ontdekken of Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. echt iets voor je is, heeft de introductiecommissie een aantal activiteiten voor je klaarstaan waar je de sfeer op de vereniging kan proeven:

  • 22 mei: VO → Vrije opvulling. Een gezellige, ongedwongen activiteit.
  • 5 juni: EJSK → Eerstejaarsstudiekring. Een avond met de huidige eerstejaars waarbij met elkaar een onderwerp bestudeerd zal worden. Hierna is er een borrel met alle leden.
  • 12 juni: TA → Thema-avond. Een lezing die betrekking heeft op ons jaarthema: bruggen bouwen. Ook hierna zal er een borrel zijn met de hele vereniging.

Mocht je al deze data niet kunnen dan kan je contact opnemen met de introductiecommissie (contactgegevens onderaan de pagina). Misschien dat we nog een andere geschikte avond kunnen vinden waarop je langs kan komen.

Aan het einde van de zomervakantie vindt de introductieweek plaats. Dit jaar zal deze week plaatsvinden van 27 t/m 30 augustus. In deze week organiseert de introductiecommissie vier dagen lang leuke activiteiten voor leden maar vooral voor nieuwe leden. Dit is de uitgelezen kans om de vereniging beter te leren kennen en alvast kennis te maken met de leden. Kom je van ver en zie je het niet zitten om elke dag heen en weer te reizen? Dat is geen probleem. De commissie regelt graag een slaapplaats voor je. Ook als je nog niet weet of je lid wilt worden ben je van harte welkom om er achter te gaan komen of de vereniging bij je past: het bijwonen van de introductieweek is volledig vrijblijvend!

Enthousiast geworden? Meld je dan hier aan voor de open activiteiten!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de commissie via introductie@csframsterdam.nl